Vysvědčení

25. 6. 2010 18:49

Tak dnes nadešel den zúčtování! Protože jsem byla na pololetí nemocná, čekalo mě dnes moje první rozdávání vysvědčení! Řádně jsem se na to připravila - nachystala odměny pro všechny skvělé žáky šesťáky.

Celá škola jsme se nejprve sešli v tělocvičně, kde došlo k vyhlášení výsledků školní olympiády a ocenění nejlepších žáků. Nakonec jsem se dokázala přemoci i já a šla pochválit své snaživce k mikrofonu.

Po půlhodině strávené v tělocvičně jsme se přemístili do třídy, kde následovalo předávání vysvědčení. Kdo celý rok pracoval tvrdě, měl hezké známky, kdo nedělal nic, ví, že bez práce ničeho nedosáhne. Každý z žáků dostal k vysvědčení také žvýkačky. Když každý už držel v ruce onen cenný kus papíru, vstala celá třída a šla před tabuli, každá šesťáček mi potom poděkoval, bylo to moc dojemné!!

Milé chvíle nám připravili také deváťáci, kteří si pozvali učitele do jídelny, otevřeli nealkoholické šampaňské a přinesli dort se svíčkami v počtu jich samotných. Všichni vyučující jsme dostali velký klínek!!

Moc děkuju za krásný den

 

 

Zobrazeno 1147×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio